Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
korbekorbe

Jó napot Pista bátyám!

körbejáró · 3 hete
csak szóljon és én majd like-lom Pista bátyám oldalát.

Jó napot Pista bátyám!

Jó napot szomszéd! Mi az a nagy feldordulás ott hátul az udvarban? Tán csak nem focipályát építenek?

Hová gondol Pista szomszéd, csak egy szél malmot szeretnék építtetni, úgy hallottam, hogy nemsokára másfelől fújnak majd a szelek és jó volna már egy jó széljárást kifogni nekem is. Én meg, úgy hallottam ,hogy kend indul a polgármester választáson. Hát, csak szóljon és én majd like-lom Pista bátyám oldalát.

Maga csak ne furdalja az én oldalamat, majd szólok az anyjuknak, ha likelni kell.

Félre érti bátyám. Egyáltalán, fent van kend a Facé- n ? Van magának profilja?

Profilom az van, ha nékem balra áll szomszéd, akkor láthatja a pofázmányomat profilból. Fent vagyok már hajnalban, de nem vagyok facér, láthatná, hogy az anyjukkal élek.

Már meg sem merem kérdezni, hogy van é kendteknek Tablettje, táblagépe? Mi már itthon azon intézzük a dolgainkat.

Kedves szomszéd, én a dolgomat a budin intézem, kora reggel, mikor még minden csendes.Tablettát csak akkor szedek ha fáj a fejem, táblánk sincs már, azt meg a múltkori vihar lefújta a kapufélfáról.

Megkínálhatom Pist bátyámat egy kupica kisüstivel? Még a télen főzettem a sógorral. Na, fogja kend ezt a poharat.

Köszönöm szomszéd! Most viccel velem? Ez a pohár csak 3 cl- es, ennek a tartalma még a likas fogamba is kevés!

Mit van odáig kend, a boltban sem egy kiló már az egy kiló! Minap is otthon vettem észre, hogy 790 gramm volt a csirke fara amit a boltban vettem. Most akkor, ki is az aki átveri a népet?

Hallotta már? A szomszéd Bözsiék budijába beléptető kaput szereltek, azzal ellenőrzik, hogy ki mennyi időt tölt a rötyin.

Azt nem láttam még, de a nagyáruházban már láttam. Azt hittem, hogy valamiféle futóverseny van az eladók között, pedig csak a retyóra rohangáltak. A futás meg azért fontos, mert így kevesebb fizetést vonnak le tőlük. Mit gondolnak a népek, csak úgy hukkkkkmukkkfukkkk szaladgálnak mellékhelyiségbe, a multi pénzén pipilnek, kaksiznak? A sarki bótos Marinak is fel kell hívni a bótvezetöt amikor pipilni megy, mikor végzett, ismét hívhatja az okos telefonján, hogy végzett. Arra a pár percre sem zsigerelheti ki a maszek bótost, nincs ingyen pipilés.

Na, jóccakát szomszéd, megyek mert készülök a kampányra, fel vizezek egy pár hordó bort, az illúziót növeli, cserébe, tiszta fejjel megy a nép szavazni.

Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!